Monday, May 07, 2012

Kenapa ada mimpi ni..??

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Hohoho, kepala aku tengah sakit sekarang ni.. Tapi time korang baca mungkin kepala aku ni dah okay kot..  Dan entah kenapa time2 ni jugaklah semangat untuk aku menaip ni datang.. Kalau datang dengan idea sekali takpelah, ini tidak, semangat je ada, tapi tak tau nak tulis apa..huhuhu

Hmm, aku nak stori mori dengan korang ni.. Sejak kebelakangan ni, aku selalu sangat mimpi yang aku kembali ke sekolah.. Aku mimpi aku dapat jumpa, main dan bergelak tawa dengan member2 aku yang dari sekolah rendah sampai lah sekolah menengah..

Dan tiap kali lepas mimpi tu jugak lah aku akan rasa rindu nak kembali ke sekolah.. Adeh, kenapa aku boleh mimpi macam tu ye..?? So, kepada para pelajar sekolah tu, nikmati lah saat sekolah anda.. Sebab bila korang dah habis sekolah, mesti korang akan rindu dengan kenangan2 yang ada..

P/s: Kadang2 aku lupa yang aku ni dah besar, bukan lagi budak2 sekolah rendah dulu..huhu

4 comments:

BellaJane said...

wah... mimpi kembali ke sekolah tu heheh

aku plak mimpi ngeri kot hahah check latest entri hahaha

tasnimsahaja :) said...

hmm ce pi mlawat sekolah, cikgu2 tgh rndu kott ::)

Muhammad Izuan said...

ok lah tu. ramai yg lupa kwn2 masa kecik... rindu bila tringat dorang.

Leeya Hezlin said...

seronoknya dapat mimpi balik alam persekolahan semula..
rindu kot zaman sekolah..
zaman jadi nakal dulu..hehehe..

have a nice day..
salam ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa.. :)

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...