Tuesday, February 28, 2012

Pagi buat semua orang..^_^

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Jom kita jogging nak..??
Pagi2 ni still dalam mood mengantuk tahap gaban.. Aku sendiri tak tau kenapa aku mengantuk sangat, mungkin sebab sekarang ni aku sudah mengamalkan prinsip gaya hidup tak berapa sihat.. Mana tak nya, tidur pun selalu lambat..

Eh, bukan sebelum ni pun aku selalu buat macam tu ke..?? Hmm, ye tak ye juga..hehe. Korang pun macam aku jugak ke..?? Aku rasa bagi seorang pelajar macam aku ni, mungkin ye.. Tapi kalau korang seorang yang berkerja atau berkerjaya, tak kot..

Yelah, korang dari pagi sampai malam sibuk berkerja, so takde lah masa nak berjaga sampai lewat malam, betul tak..?? Hmm, apa2 pun aku cuma nak ucapkan, selamat pagi dekat korang semua.. Hope permulaan hari kita hari ini adalah permulaah hari yang lebih baik berbanding semalam..

P/s : Aku selalu tidur lambat sebab sibuk main game je..ish2..T_T

2 comments:

Tiramisu Fatiema said...

huhu..biasalah kalau study tido lewat je manjang..kadang tak tido..kena tido kejap jugak pun jadila..keje pon lebih kurang gak..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehehe dah lama tak nampak pagi sebab bangun tengah hari..hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...