Sunday, February 26, 2012

Lama tak menjengah..

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Pulau pandan jauh ketengah..
Gunung daik bercabang tiga..
Sudah lama aku tidak menjengah..
Kepada yang kenal, maaf ku pinta..

malam ni hujan lah, memang best kalau tidur..hehe
Alamak, mula2 lagi aku dah berpantun ni.. Tapi aku nak bagitau awal2 lah, entry ini saja je diterbitkan kerana tuan blog ni baru perasan yang blog ini telah lama terbiar dan ditinggalkan.. Jadi, untuk mengelakkan ada orang salah sangka dan terfikir yang blog ini telah diabaikan.. Maka entry ini terpaksa diterbitkan..hehe

Hahaha, macam mana..?? Boleh terima tak alasan aku ni, ke aku kena buat alasan baru.. Aku sebenarnya ada banyak benda nak cerita dekat dalam blog ni.. Tapi entah kenapa mood nak menulis tu takde pulak.. Maka terpaksa lah aku biarkan dulul cerita itu terpendam di dalam memori aku ni..

Jadi, macam yang aku cakap tadi.. Entry ni adalah entry saje2 je, so maaf lagi sekali kalau aku telah buatkan korang terbuang masa korang dengan membaca entry kosong ini..hehe

3 comments:

Shuk_ArChie said...

Aku suka pantun tu... hehehe

Tiramisu Fatiema said...

wahh..arpizz dah kembali..mane ilang??xpe ade jugak nak diupdate..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe arpizz buat comeback!!! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...