Tuesday, April 24, 2012

Laa, bila masa dah tukar ni..??

Salam dan hai kepada readers serta para pembaca semua..

Sudah terlalu lama rasanya aku menantikan saat ini, akhirnya aku dapat juga meluangkan sedikit masa aku untuk menulis sesuatu di blog ini.. Err, sebenarnya masa tu memang banyak yang terluang, cuma aku je yang rasa malas tahap gaban nak tulis..huhuhu

Ini pun sebab malam tadi aku dah termimpi2 sampai mengigau mimpikan blog ni.. Boleh pulak aku mimpi blog ni menaip sendiri ketika aku sedang menaip di ruangan catatan ni.. Korang percaya tak..?? Hah, aku rasa korang jangan lah percaya, sebab benda tu tak berlaku pun..hehe

Owh ye, berbalik kepada tajuk tu.. Aku sebenarnya baru perasan ruangan hompage blogger ni dah bertukar wajah.. Nampak sangat yang aku ni dah lama sangat tak bukak blog kan.. Okay lah, aku tak tau lagi nak tulis apa.. Nanti kalau aku rajin, aku tulis lah lagi benda2 merepek kat sini ye.. ^_^

P/s : Sapa ada vacuum, aku nak bersihkan habuk yang tebal dekat blog ni..hehehe

6 comments:

JR said...

Boleh pinjam pembersih habuk dari saya FOC..huhuhu...

CINTA UNTUK KITA said...

hehe blog 'brhabuk' tu biasa da brlku.. huhu :) gara2 hlg thp rajin n idea entri baru.. mcm aku jugak.. huhu

BellaJane said...

guna lah ajax fabuloso untuk bersihkan blog hehehe

Ezad Skytech said...

hee..ramai yg tak berapa suka dgn interface blog yg baru ni..huhu~

Aishah Jahirah said...

kalau tak berkenan yg baru ni....tukar la ke yg lama balik...akak suka dua2..hehee

nurelinda said...

lamanya dahh x jejak blok nii. hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...